Hoidossa

Isännän ja emännän lähtiessä reissuun, menevät kissat yleensä hoitoon emännän siskon luokse. Näin tapahtui myös nyt pääsiäisenä.

Hoitopaikassa ehdottomasti kivointa on ikkunasta katselu! Hoitotäti asuu kerrostalon 5. kerroksessa ja sieltä avautuu upeat näköalat valtavan kokoiselle vehreälle sisäpihalle. Pihan tapahtumia on kiinnostavaa seurata korkeuksista ja kissat vietävätkin hoidossa ollessaan paljon aikaa ikkunalaudalla. Nyt pääsiäisenä kissat nauttivat ikkunalaudalla myös auringonpaisteesta ja sen suomasta lämmöstä silmät sirrillään.



Kesällä hoidossa ollessaan Doris seuraili tarkkaavaisesti pihan puiden linnustoa


Ruutihan ei tunnetusti ole mikään hyvä autossa matkaaja... Hoitopaikkaan viedessäkin oksennus pääsi tuttuun tapaan, vaikka automatkan pituus oli tuskin edes kahta kilometriä. Mutta iloksemme kotiin haettaessa Ruuti ei matkalla oksentanut eikä kakannut! Hyvä Ruuti. Tämä oli todellakin ensimmäinen kerta, kun automatka sujui ilman että kuljetuskoppaa tarvitsi siivota. Ehkäpä sittenkin on olemassa vielä toivoa siitä, että Ruuti oppisi paremmaksi automatkustajaksi...

0 kommenttia juttuun “Hoidossa”

Naukaise kommenttisi: