Meidän perheen katit

Tämä blogi kertoo kahdesta kissasta. Doriksesta ja perheen uudesta tulokkaasta (juniorista), jolla ei vielä nimeä ole.

Doris on vuoden ikäinen harmaa-valkoinen kissa ja tullut meidän perheeseen syyskuussa 2006. Doris on syntynyt Tampereella 20.6.2006 ja on luonteeltaan hieman arka ja epäileväinen. Oman perheen kesken Doris on kuitenkin hyvin valloittava persoona. Hän on hyvin seurallinen ja osallistuu kaikkiin askareisiin mielellään. Kivoimpia leikkejä Doriksen mielestä on kiipeilypuussa kiipeileminen ja leluhiirillä leikkiminen. Doris pitää myös kärpästen ym. lentävien hyönteisten pyydystämisestä. Doris myös juttelee kovasti.

Juniori (ei vielä virallinen nimi) on kotoisin Sotkamosta ja on syntynyt 14.5.2007. Juniori "tarttui" matkaamme lomareissun yhteydessä elokuussa 2007, jolloin hän oli noin kolmen kuukauden ikäinen. Matka Sotkamosta uuteen kotiin oli pitkä ja uuvuttava pikkuiselle kisulle, mutta juniori kesti sen melko hienosti! Ensimmäisen 45 kilometrin (Sotkamo-Kajaani) aikana Juniorilta pääsi sekä oksennus että kakka. Ja kovaa vinkumistakin saatiin kuulla. Automatkan loppu menikin pienokaiselta sitten enimmäkseen torkkuessa, eikä ääntäkään kuulunut alkumatkan tapaan.


Juniorin pitkä matka kohti uutta kotia on alkanut.

Jyväskylässä vaihdoimme kulkuneuvon VR:n lemmikkivaunuun. Vaunu oli täynnä koiria ja kissoja isäntiensä ja emäntiensä kanssa, eikä juniori päästänyt pihaustakaan koko matkan aikana! Uskomattoman helppo matkakumppani!

Juniori on siis oranssivalkoraidallinen ja luonteeltaan ainakin vielä näin pienenä kovin vilkas. Juniorista löytyy aimo annos rohkeutta ja uteliaisuutta. Pikkuinen oppiikin uusia temppuja päivittäin!

0 kommenttia juttuun “Meidän perheen katit”

Naukaise kommenttisi: