Piilossa lymyilevät hiiret

Doriksella ja Ruudilla on mahtava kyky saada kaikki leluhiirut mystisesti katoamaan! Olemme jo useaan otteeseen ihmetelleet, että minne kissat kaikki leluhiirunsa kätkevät...

Viikonloppuna päätimme todenteolla käydä kaikki mahdolliset piilopaikat läpi, jotta kadonneet hiirut löytyisivät ja ne saataisiin taas hyötykäyttöön eli kissoille leikitettäväksi. Kävimme läpi kaikki mahdolliset pienet raot ja kolot, kuten sängyn alusen, sohvan alusen, tasojen ja lipastojen takaa ja alta...

Saldona oli kahdeksan lelua olohuoneen sohvan alla, joista ainoastaan yksi oli nahkansa menettänyt hiiri! Edelleen siis kadoksissa oli läjä hiiriä.

Sohvan alta löytyneet lelut

Hetken vielä pohdittuamme päätimme kurkata myös jääkaapin ja pakastimen aluset, josko sieltä löytyisi mahdollisesti kadoksissa olevia leluja. Suojaavat ritilät irti ja tarkulampun kera tiirailemaan. Jääkaapin ja pakastimen alta löytyikin mahtavan kokoinen kenneli villakoiria sekä kahdeksan leluhiirtä! Jee!

Jääkaapin ja pakastimen alla lymyilleet hiirut

Valtaosa löydetyistä hiiruista olivat myöskin kissojen kynsissä turkkinsa menettäneitä yksilöitä. Pääasia kuitenkin, että hiiret löytyivät ja ovat taas iloksi kissoille. Uskomme kuitenkin, että jossain asuntomme kätköissä on edelleen piilossa läjä suhteellisen tuliteriä leluhiiriä, jotka jokin aika sitten vasta ostimme... Tutkimukset kadonneiden hiirien löytämiseksi jatkuvat.

2 kommenttia juttuun “Piilossa lymyilevät hiiret”

 1. Jepa

  Kissojen käsittelyssä leluhiiret joutuvat salaperäisesti sinne samaan paikkaan, mihin työpöydältä katoavat kaikki kuulakärkikynät, paperiliittimet ja nitojat.

  Se, joka sen paikan löytää, voi välittömästi rikastua myymällä puoleen hintaan vähän käytettyjä leluhiiriä, kuulakärkikyniä, paperiliittimiä ja nitojia.

  Lisäksi voin kertoa, että leluhiirennahka sulaa kissan mahassa huonosti. Seurauksena pahoinvointia ja monessa tapauksessa ykä, joka tulee tietysti matolle, koska siitä se on huomattavasti hankalampi siivota kuin lattialta. Hienohelmaisina elukoina kissat valitsevat tietysti sen kalleimman maton.

  Suosittelen siis, että älkää syöttäkö kissoille leluhiiriä ainakaan ennen automatkaa, koska tällöin muutenkin löyhässä oleva yrjö tulee varmasti.

 2. Matti

  Täytyypä pitää neuvo mielessä.

  Kaikkia hiiriä ei edes löydetty. Uusimmat mallit on piilotettu johonkin vielä kummallisempaan paikkaan. Lieneekö edes kissoilla tieto siitä, missä se sijaitsee...

Naukaise kommenttisi: