Uudet legot

Ruuti on tullut jo siihen ikään, että on aika laittaa purukalusto uusiksi! Kissanpennuilla maitohampaat vaihtuvat pysyviin hampaisiin noin 4-6 kuukauden ikäisenä. Ruuti on nyt siis noin 4,5 kuukauden ikäinen ja maitohampaat ovat alkaneet tipahdella pysyvien hampaiden tieltä.

Sunnuntaina ihmettelimme jälleen kerran verisiä jälkiä. Tällä kertaa verijäljet löytyivät Doriksen turkista ja ihmettelimmekin että missä ja kummalla haava tällä kertaa mahtaa olla. Haavaa ei kummastakaan kissasta löynyt ja asia jäikin parin tunnin ajaksi hämärän peitoon...

Nukkumaan mennessä asia kuitenkin selvisi. Sängystä löytyi pienen pieni hammas, joka on siis ilmeisesti irrottuaan aiheuttanut pientä vuotoa. Koska verijäljet löytyivät Doriksen turkista, Ruuti ilmeisesti helpottaakin kutiavien ikenien tuskaa järsimällä Dorista!! :D Toivotaan, että hammaskeiju tuo Ruudille jonkin paremman ja järeämmän lelun, johon kutiavia ikeniä ja heiluvia maitohampaita voisi hieroa...

Irronnut maitohammas

Ruudin irronnut maitohammas löytyi siis sängystä valkoisten lakanoiden seasta. Hauska sattuma, mutta aikoinaan myös Doriksen irronnut maitohammas löytyi sängystä valkoiselta päiväpeitolta!

Ruudin kaunis "hymy"

Yläpuolella kuvassa näkyy Ruudin ihana irvistys, josta löytyykin vielä ylimääräinen kulmahammaspari... Rajun näköistä. Vielä on siis hammaskeijulla tekemistä.

0 kommenttia juttuun “Uudet legot”

Naukaise kommenttisi: