Johtojen popsija

Ruuti oli varsinkin pienempänä kova tyttö pureksimaan kaikenlaisia johtoja, naruja ja piuhoja. Erityisesti ohuet johdot ovat olleet mieleen ja niinpä esim. kännyköitä lataillessa isäntäväen on pitänyt olla tarkkana.

Mutta ovat ne piuhat maistuneet vanhemmallakin iällä ja rauhaan eivät ole enää jääneet paksummatkaan johdot. Erään syyskuisen yön aikana nälkä oli yllättänyt ja Ruuti oli kalunnut olohuoneen audiokaapelin entiseksi.

Siististi hammasleikkurilla katkottu audiokaapeli.

Toukokuussa USB-levyn toimimattomuden syyksi oli todettava säpäleiksi kaluttu johto. Virta kulki vielä joten kuten, mutta data ei liikkunut mihinkään suuntaan.

Eivät ole järeämmätkäät johdot Ruudilta turvassa.

4 kommenttia juttuun “Johtojen popsija”

 1. Mia

  Meillä haukattiin tänään lampunvarjostinta...hampaanjäljet jäivät :S

 2. Jepa

  Jälki on nätimpi ku Bilteman apicopihdeillä!

 3. Piipero

  Jaahas meidän Teuvolla on Ruudissa sukulaissielu. Teuvo on monet puhelimen laturit eliminoinut, kengännauhat on suosikki. Vieraita täytyy varoittaa jättämästä kenkiään hänen ulottuville. Myös vaatteita on kiva järsiä, T-paitoja ja collegepaitoja on jouduttu heittämään pois kun on johonkin unohtunut ja Teuvo on käynyt hoitelemassa asian...;D
  Veljensä Einari ei harrasta mitään noista, vaikka Ruuti ja Einari aika samannäköisiä ovatkin.
  Dooris ja Ruuti ovat ihania!

 4. Matti

  Doriksella oli pienenä vimmattu tarve repiä pohjalliset pois kengistä. Aamulla töihin lähdettäessä oli työn takana löytää yöllä piilotetut pohjalliset. Myös kengännauhat kiinnostivat kovasti ja niitä sitoessa sai varoa pienen teräviä kynsiä. Sittemmin touhu on rahoittunut, joskin hyvän(?)tuoksuiset kengät kiinnostavat edelleen Dorista.

  Onneksi Doris ja Ruuti eivät ole sentään vaatteita tuhonneet. Teuvo ja Ruuti voisivat yhdessä saada melkoista jälkeä aikaan!

Naukaise kommenttisi: